• Elena

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívásra felvette a telefont, akkor nem tudott beszélni de néhány perc múlva visszahívott és egyeztettük az időpontot. Volt pár kérdése ami alapján eldöntötte, hogy egyáltalán fogad-e de átmentem a vizsgán és ez a helyszínen sem változott.
  • Megközelítés:

    A parkolás full gáz. mentem pár kört míg végül a közeli parkolóházba sikerült helyet találnom. Cserébe azonba a BKK elhalmoz lehetőségekkel.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő nagypolgári lakás. Megközelítés sok lépcsőn keresztül (lihegtem is egy kicsit). Benn a lakásban tisztaság, célszerűen berendezve, semmi extra. Az ágy elég leharcolt de az élvezeti értéken nem rontott. Fürdő rendben a víz hőfokát nem egyszerű beállítani de segítetett. Tusfürdő van de csupán a BABA család, ebből több féle. Ez csupán infó , engem nem zavart.
  • Hirdető külseje:

    Amikor beléptem és megláttam nagyon meg voltam elégedve, írhatnám, hogy elált a szavam de nem. Nekem Ő 10/10. Egy szexi fekete valamiben fogadott, alatta melltartó, tanga. Azonnal látni lehetett a domborulatokat, formás popsi csípő és igazi cici. Finom feszes bőr frissen mosott illatos haj.
  • Action:

    Érkezéskor két puszi és be a tetthelyre ahol azonnal kaptem egy ölelést, végig tapogatott és elkezdett vetkőztetni. A nadrág gombbal megyűlt egy kicsit a baja mivel végigombo így segítettem neki. Kicsit illegette magát, mögé álltam átöleltem bele szippantottam a hajába, nyakába és tudtam, hogy jó helyen járok.
    Ennyi bevezetés után megmutatta a fürdőt beállította a vizet és mira visszaértem berendezte a szobát is. Ágyat széthúzta, letekarta és kezdődhetett a "játék" bár még előtte mondta, hogy Fiz***** előre. Kérdeztem hova tegyem, Ő nyújtotta a kezét és pajzánul megjegyezte " tudod pén*** ri***" vagyok. Miután ezen is túl estünk tényleg belefogtunk, folytattuk ahol abbahagytuk Én mögötte, Ő tácolt miközben somogattam ahol értem, közben lekerült feketet nem tudom mi a melltartő és a tanga is. Egy idő után fenekét kitolva az ágyra dönött, malyd mondta, hogy vegyek fel kényelmesebb pozíciót. Miután ezt megtettem, kaptam puszikat nyakra mellre, csók nem volt, de kényeztetett és eljutott a farkamhoz is amit nagyon profin kényeztetettt, volt mélytorok, rúdnyalás gólyószopi, simi és minden. Ebben nagyon ott volt és bár sokat megéltem szerintem benne van az első kettőben, de lehet, hogy nyert. Ami személy szerint kiemelkedő volt, hogy nem vadult és még is minden technikát felvomnultatott. Egy idő után széttártam a combjai és megjegyeztem, hogy szép a puncid, mire elmondtdta, hogy mókuskának hívja. illik is rá, mivel szépen fazonra igazított rendezett kertecske volt. Felajánlotta a 69-et amit én azzal kerültem el, hogy nem szeretnék idő előtt elélvezni és ikább egy nyalakodást ajánlottam fel. Ebben is maradtunk, nyaltam a mókuskát ami szápen nedvesedett. Ujjazás nincs nem is ígéri, ennek ellenére nagyon jó volt, elmenni nem tudott de talán szerztem neki is egy kis örömet. Ezután ismét Ő következett a franciával ami megint szuper volt és itt már bele mentemm a 69-be ahol talán el is ment. A lényeg, hogy kellő keménységűre értékelte a farkam, hogy gumit húzzon rá és nekem háttal beleült. Nem csak úgy tessék lássék hanem tövig és így mozgott előre hátra aminek az lett a következménye, hogy rövid úton telelőttem a gumit. Nem leszek buszke a teljesítményemre de ku***va jó volt. Ez után kaptam törlést és dumcsiztunk az élet dolgairól, majd szólt, hogy lassan öltözni kéne. A tust kihagytam, kértem még pár nedves törlőt és el.
  • Elszámolás:

    Extákat nem vettem igénybe az adatlapon van néhány, de ezek most kimaradtek. Az elszámolás a már leírtak szerint történt, picivel az átlag feletti, de nem egyedi.
  • Összkép:

    Azt gondolom, hogy Elena egy nagyon jó értelembe vett örömlány. Pontosan annyit kapsz amennyit meg***etsz, de azt odaadással adja és még értelmes is. Én nagyon jól éreztem magam vele és ha tehetem még meglátogatom.
Happy Massage