• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Videkilanyon lattam, nagyon cukinak tunt, irta is h eletvidam. Telefonban kicsit huvos volt, de kellemes kislanyos a hangja. Rugalmasan fogadott, 20p mulva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    GPS a haz masik oldalara visz, parkolas konnyu. Mikor odaertem kerte h varjak 5 percet a haz elott -ez eleg kellemetlen. Tomegkozlekedest nem figyeltem, de forgalmas kornyeken van. Nem enged fol kaputelefonnal, hanem lejon ertem. Az 1. emeletre megyunk.
  • Helyszín:

    A lakasban kutya is lakik, es keten vannak lanyok. Siman megjelennek mindketten, be is jon a masik lany is mikor mar meztelen vagyok, h kivegyen vmit a szekrenybol. A furdo lepukkant, haj mindenutt, mosogep megy, mellete egyeb ketes eredetu holmi, talan a kutyae. 3 ffi tusfurdo van. Torolkozo rendben. Kilepo nincs. Csap mozog a mosdokagyloban.

    Szobaban kupi, teregetett ruha, agyon kek takaro fele ami mint vegul kiderult, utanam is ujra lett hasznositva. Ciot a szobaban vettem le.
  • Hirdető külseje:

    A lany szep, jo az illata, szuper alakja van, kislanyos, tunderi cickoval, karcsu alkat, feszes... a laba szoros, kb 1 hete nincs rendbe rakva. Zoknit nem vette le. Egy rettenetes szemuveggel csufitotta el a szep arcat. Mosolyogni nem lattam sajnos. A hirdetesben levo eletvidamsag nem jott elo. Gepies, lekezelo. Kinyulott melegitoben fogadott.
  • Action:

    Tok gepies, azonnal farokra megy, megtorli majd megprobal az ernyedt ezredesre egy gumit raeroszakolni. Sikerrel jar, elkezdi szopni. Kozben ugyel h ugy uljon mellettem h semmihez ne erhessek hozza. "-A koldokpirszingemhez ne nyulj, par hetes es erzekeny." Kicsit sem izgato, unott, kedvetlen. Mondom inkabb beled bujnek. "Jo gyere folulre, de utana mar nem franciazok". Rendben, mondom, majd elkezdem cirogatni finoman odalennt... "-Ezt nem szeretem, ne nyulkalj." Behatolok es erzem h vmi nem jo, ha rendesen megnyomom, gumi szakadas lesz belole. Kihuzom, megnezem... igen, rosszul rakta fol. Kerek masik gumit, en hadd rakjam fol. Huzza a szajat. Nekem elment a kedvem, gumit folrakom de inkabb hagynam mar a francba az egeszet. Kedvem h visszajojjon a melleit puszilgatom. "-Azt hagyjad, csak simogasd, haraptak mar meg..." Minden ihlet elsszalt. "-gyere megprobalom kezzel" Mondom mar mindegy csak vhogy megszabaduljak a fesztol... "-nem tudsz elmenni? Mindjart lejar az ido." Itt alltam fol h akkor nekem ebbol eleg volt.
  • Elszámolás:

    12 viragszalat buktam el fel ora alatt, remelem masokat megmentek ezzel a beszamoloval. Elore adtam, eloszor nem akart visszaadni 20asbol.
  • Problémák:

    Soha tobbet nem jovok ide, es ovok tole mindenkit h ide menjen. Keresem, de nem talalok pozitivumot az esetben. A motto, Te ne szopjal. Az oldalt sem fogom tobbet hasznalni, maradok itt, szigoruan.
Happy Massage