• Adry24

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el. Könnyen ment egyből sikerült időpontot egyeztetni, egy kettő órával késöbbi időpontra. Mint később kiderült nem vele beszéltem, hanem egy diszpécserrel.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, közel a Béke térhez, kocsival könnyen megközelíthető, GPS odavisz. Parkolás könnyű volt, de napközben fizetős. BKK-ról nics infóm, nem használom. A telefonban már elsőre megkaptam a pontos címet.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház legfelső emeletén, található a lakás. Az ajtón belépve egy előtérbe érkezik az ember, ahonnan egy lépcső visz fel a tetőtérbe, ahol a szobák és a fürdő is vannak. Rend és tisztaság mindenütt, volt szájvíz és egyféle tusfürdő, nekem épp megfelelt. Törülköző tiszta, méretes. Többen dolgoznak itt, de a diszkrécióra nem lehetett panaszom, csak a zárt ajtón beszűrődő hangokbol lehetett erre következtetni. A szoba átlagos méretű, célnak pont megfelelt, volt benne egy ágy, asztal, polc.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek megfelelő csinos közvetlen lány. Nem nádszál vékony, de nagyon nőies, ott gömbölyödik ahol kell, mellei fantasztikusan feszesek. Arca a képeken is látható, csini, bár fogai nem gyöngysor, de aranyos és jól áll neki, kicsit amolyan szomszéd lány tipus.
  • Action:

    Megérkezésemkor az előtérből magam elé engedve követtem a lépcsőn a tetőtérbe és gyönyörködtem formás, előttem ringó popsijában, arról fantáziálva, hogy ezt a popsit én ma magamévá teszem. Felérve beléptünk az egyik szobába. Én átadtam a csokrot kis ajándékom kíséretében, aminek nagyon megörült. Ezután törülközőt kaptam, majd elmentem fürdeni. Már éppen készen voltam, amikor bejött hozzám a fürdőbe, egy szál bugyi volt rajta. Már azt hittem valami meglepetésre készül. Hát volt is meglepetés, mert közölte, hogy kicsit siessünk, mert a diszpécser rögtön utánam beszervezett egy másik vendéget és jó lenne, ha az nem találna itt. Soha nem szoktam tullépni az idő keretet - erre kínosan figyelek - de azért időre sem szeretem csinálni és sajnos ez eléggé rányomta a bélyegét a dologra, hogy végig attól féltem, hogy kifutunk az időből. Na szóval, a fürdőből vissza mentünk a szobába. Ott Adry az ágyra "parancsolt" és nagyon barátnősen elkezdett szopizni. Kellemesen lágyan csinálta, de kicsit sokat használta a kezét, ezért azt gyengéden lefogtam. Vette a lapot és így még jobblett nekem. Mivel a csók szimpátia függő, így rákérdeztem mielőtt megpróbáltam volna megcsókolni, de most nem volt szerencsám, udvariasan visszautasított. Mivel már kellően megkeményedtem odalent és ha már amúgy is kikerültem a szájából, meg az idő is telt, gumit ajánlott, amit aztán velem bontatott ki, de ő öltöztett fel. Majd egy kis sikosító mindenhova és meglovagolt. Nagyon jól csinálta, miközben én a kemény mellét markoltam és nem tudtam betelni a látvánnyal. Miután popót is vállal semmiképp nem szerettem volna kihagyni, ezért váltottunk. Ő feltérdelt elém az ágyra, kicsit összezárt lábakkal elém pucsított és úgy ajánlotta fel gyönyörű ánuszát. Mögé álltam és először egy kicsit ujjal tágítottam, egy, majd két ujjat is befogadott, éreztem hogy nem lesz probléma, így ujjaim után a farkamat nyomtam be óvatosan, majd egyre mélyebben és keményebben lehetett dugni. A hangokból ítélve neki is tetszett a dolog. Az idő múlása viszont Demoklész kardjaként lebegett felettünk. Terveim szerint a szájába szerettem volna befejezni, de valahogy attól hogy az időre fokuszáltam, nehogy kellemetlen szituba kerüljünk, nem sikerült elélveznem bár partnernőm mindent megtett, de egy idő után én kértem, hogy ezt most ne erőltessük, majd egy más alkalommal nyugodtabb körülmények között. Úgyhogy végül gyorsan felöltöztem, elbúcsúztam és elsiettem, így szerencsére nem futottam össze senkivel.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor kérés nélkül átadtam, kis ajándékom kíséretében. A csokrot, amint Adry megkapta le is vitte, gondolom hogy vázába tegye :) Ár érték arányban nagyon jó, régi pesti átlag, alap popsival.
  • Összkép:

    Adryban egy csinos, aranyos, cserfes, naiv lányt ismertem meg. Az elmaradt végkifejlet miatt kicsit szomorú vagyok, de ez nem vendéglátóm hibája volt, így vele maximálisan meg voltam elégedve. Ő mindent megpróbált, hogy kihozzuk a maximumot a szituból nem rajta mult. A posija pedig isteni volt, ott kellet volna befejeznem. Az érződik, hogy még nagyon kezdő és ha szerezne egy kis rutint és nem egy ilyen futószalag helyen dolgozna akkor igazán jó szívvel ajánlanám.
    Annyit még hozzáfűznék mint észrevételt, hogy egy héttel később amikor gondoltam rá, hogy újra felkeresem, már egy másik lány fényképei voltak ugyanezen név alatt, majd nemsokára a hirdetés eltűnt. Remélem visszatér még, hogy bepótoljuk ami elmaradt.
Happy Massage