• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Nyuszilábikó! :))

    Köszönöm az írásod, nagyon jól esett, és hogy ilyen jól érezted magad.. és engem.. ;D A többit úgyis tudod >> várlak vissza! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves hangja van. Kettő nappal későbbre fixáltunk időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, nem volt különösebb kihívás a parkolás, ami fizetős.Nem messze láttam őrzött parkolót, ha az utcán nem lenne hely esetleg. GPS pontosan házhoz vitt, tömegközlekedéssel a Béke tér lehet közeli támpont.
  • Helyszín:

    Modern társasház, lift repít a mennyország felé. Szép lakás, most kettesben voltunk, de szerintem többen is rendelnek itt. Rend és tisztaság mindenütt, tágas fürdőszoba, tusfürdők tömkelege, szájvízből is választék. Minden rendben, nem az a kategória, ahol bármilyen probléma lenne. Folyosóról nyílik Lizzie szobája: pont jó méret, franciaágy, szobainas, szék komód, minden ami kell. Comic strip stílusú függöny és kép a falon, nekem tetszett. Nyugis zeneszó, sejtelmes, de (szerencsére) nem sötét fényviszonyok.
  • Hirdető külseje:

    Természetes szépség, nőies formákkal. Képeken nem látszanak, de van néhány ízléses tetoválása, ami engem nem zavart. Ezen kívül a fotókról szerzett benyomások élően is ott vannak. Fehér bőr, gyönyörű szemek, természetes, nőies formák, igéző mosoly.
  • Action:

    Ajtó mögé bújva fogadott, ami jó ötletnek bizonyult, mert így nem a folyosón estem össze, mikor megláttam ez a gyönyörű teremtést. Valami kis semmiség volt rajta, de szerintem nagykabátban is érvényesül a kisugárzása. A bejutástól a fürdőbe indulásomig eltelt időt beszélgetésre, ismerkedésre, atmoszféra kialakítására használtuk, én úgy érzem, hogy rendben volt a kémia. Fürdőben a kért instrukciókat (elmosható pohár használata, fertőtlenítős kézmosó) betartva rendbe tettem magam, majd rohantam vissza a szobába, ahol Lizzie már meztelenül várt rám. Hűha és hűha. Keveset takart a fogadó ruházat, de azért nagy a különbség, ha meztelenül áll az ember előtt egy ilyen gyönyörűség. Én is álló helyzetbe kerültem rögtön. Az ágy mellett állva bonyolódtunk csók és simogatás manőverekbe, ami nagyon jól esett. Ha nem figyelnék a szóismétlés kerülésére, akkor kb százszor lenne leírva, hogy "finom" és "érzéki", mert erről szólt ez a randi. Az ágyra keveredtünk, Lizzie lefeküdt, én pedig tetőtől talpig végig csókoltam a testét. Néhány pontra visszatértem, és senki sem fog meglepődni, de végül a puncihoz tértem vissza, és kezdtem részletesebb kényeztetésbe. Úgy tűnt, hogy Lizzie élvezi a ténykedésem, aminek részéről remegő lábak lett a vége, nekem pedig ha elálló füleim lettek volna előtte, mostanra a fejemhez lennének simulva, úgy megszorított.
    Az én kényeztetésem következett, lefeküdtem ,hogy Lizzie kényelmesen birtokba vegyen. Említettem már, hogy "finom" meg"érzéki" ? Csorgatott rá egy kis, vagy akár sok nyálat, nyelves játékkal, de azért kellő határozottsággal bekapva, golyókat simogatva kényeztetett. Nagyon jó volt, de voltak még terveim. Gumi fel, majd Lizzie szépen belém ült, nyugis tempóban ringatóztunk, csókolózva, egymás szemébe nézve. Ha másfelé néztem, akkor az azért volt, mert Lizzie gyönyörű mellei előttem hullámoztak. Misszi következett, előbb közel húzódós, hogy tudjunk csókolózni, majd felegyenesedtem és ide-oda rakosgattam Lizzie lábait. Eddig elképesztően kevés figyelmet szenteltem gyönyörű fenekének, ezt be kellett pótolni, így az egész hátralevő idő doggy-ban telt. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy ez a hátralevő idő fél perc lesz, mert Lizzie kitolja a fenekét, elnyúlik az ágyon, kezét kinyújtja, még az ujjai is egyenesen állnak. Sikerült azért tovább bírnom, ami ilyen látvány mellett nem volt könnyű, ellenben nagyon élvezetes. Csípőjét fogtam, néha a hátát, néha előrehajolva a melleit simogattam, közben hátranyúlt a golyóimhoz, még most is bizserget az emléke. Végül gumi le, Lizzie az ágy szélén ül, én előtte állok, utolsó simítások és állára/melleire spriccelve lett végem.
  • Elszámolás:

    Vetkőzéskor az asztalra helyeztem, végig ott is maradt. Átlagos ajándék, felsőfokú élményért. Köszönöm, Lizzie.
  • Összkép:

    Egyedi, vonzó, kellemes és szellemes partner. Szerintem nem az én beszámolóm lesz az első, amiből kiderül, hogy hardcore élményt keresőknek nem, de finomság és barátnős élmény kedvelőknek hibátlan választás.
    "Jó" a legmagasabb besorolás amit beküldéskor adhatok (ez rangtól függ, gondolom), kikerülés után korrigálom majd, természetesen felfelé.
Happy Massage