• Natasha Sweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap délután láttam meg, hogy hívható, s gondoltam egyet, miért ne? Hiszen régóta vágytam rá, hogy megismerhessem! Online érdeklődtem, majd válasza után tárcsáztam és azonnal fel is kapta. Megbeszéltük a kb. másfél órával későbbi időpontot, s be is jelöltem a vtr-en. Mindjárt vissza is igazolt, majd kaptam magam és már repültem is hozzá.
  • Megközelítés:

    Még akkor a 13.-k kerületben volt tetten érhető, mostanra visszaköltözött a 11-be. A helyszín Bkv-val könnyen volt elérhető.
  • Helyszín:

    A lakás ugyan kicsi volt, de rend és tisztaság honolt. Látszott nemrég költözött csak be, még a bőrönd sem kapta meg a búvóhelyét. Kis szoba, benne nagy ágy, egy csöpp fürdőhelyiség zuhanykabinnal. A felszereltséget nem figyeltem, én hordom magammal. Tiszta, puha törcsit kaptam.
  • Hirdető külseje:

    Nati egy nagyon bájos, helyes (én szépnek mondanám), aranyos kis tündérke. Csinos pofi, kecses kacsók, gyönyörű, kerek keblek, izgalmasan ívelt derék, nőiesen kirajzolódó csípő, fantasztikusan gömbölyödő popsi és szexi lábak jellemzik a Drágát. Egy két tattoo díszíti amúgy is tetszetős külsejét. Finom, bársonyos bőre illatával, puhaságával (s már csak látványával is) teljesen megszédített. Nati úgy jó, ahogy van. Szuper dögös!
    Az első perctől fogva nagyon kedves, aranyos volt, folyamatosan mosolygott. Kérdésekre közlékenyen válaszolt. Akció közben talán kicsit visszafogottabb volt, de minden kérésem szó nélkül, azonnal és mosolyogva, készségesen teljesítette. Igazán kellemes meglepetés volt számomra.
  • Action:

    Ház elől, egy kicsit odébbról hívom, mondja leszalad értem. Egy perc, s már utána sietek a lépcsőn felfele. Öltözéke bugyi-melltartó kombó, mit egy rózsaszín fürdőköntös fed el. Közben titokban hesszelem, formás lábait elnézegetve, s orrom előtt ringó csípője látványa meghozza kedvem. Bejutok, és leöltözés közben kérdezgetem, beszéltetem. Fürdőbe el.


    Visszatérvén az ágyon vár, térdre ereszkedem hozzá, csókokkal indítunk és kezem is felfedező módra kapcsol. Melltartótól megszabadítom, csodás keble pedig elvarázsol. Hanyatt fordítom, tangáját lepattintom, szemből ráhajolok és forró ajkait csókolom, nyakát puszilgatom. Melleit kezembe kapom, s nyelvem is bedobom. Érzékien a ciciket kezdem kényeztetni, körbe-körbe, kezem a másikkal játszik, meredező bimbijét tenyeremmel alig érintve izgatom, majd a vágytól fűtve óvatosan masszírozom. Gyönyörű melle pont tenyérbe termett, jól markolható, számomra brutálisan izgató. Nem ragadok le, tovább haladok. Derekát, csípőjét, s combját simogatom, nyelvem fut a kezem után, lágy érintésű bőre szinte megbabonáz. Imádom! Lábacskáját puszilgatom, de most elkalandozok, s kicsit megemelve azt, combtövét veszem célba. Szemérmét csókolom, finoman széthajtva az ajkakat, rózsaszín kelyhébe belefeledkezem. Édes kis nedvesedés mi megjelen, pillangóit kényeztetem, nagyon ízletes, borzasztóan szeretem. Csiklóját felfedezem, s először lassan tesztelem, érzéssel, majd egyre hevesebben, szemérmére préselem ajkaimat, nyelvemet pörgetem és eszemet veszejtem. Folytatom, combját markolom, popsiját szorítom, kebleit a másik keresi, és számat elemelve, finoman kicsi kincsét leheli. Nyelvem újra és újra klitoriszát bújja, egész testét simogatom, csöppet talán bizakodom, ő is kicsit élvezi, mi alfelével történik. Éppen csak hozzá érek csiklójához, így incselkedem, majd ismét ajakprés, belefúrom (ameddig csak érem) nyelvemet a hüvelyébe. Ujjamat megnyálazva lágyan puncijára helyezem, s játszom vele. Óvatosan a bemenethez illesztem, s feltolom lassan, kiélvezve minden egyes millimétert. Piciny ékszere elég szűk, forró és nedves. Ujjazni kezdem, szám sem csak beszélgetésre termett, így visszatér a kedvencéhez. Ujjamat járatom benne egyre hevesebben, közben nyalom-falom. Megjelennek az apró sóhajok, légzése szaporábbá válik, szemem sarkából látom, ahogy lábikója picit remegni kezd. Jó úton járok, egyre intenzívebben kényeztetem, ujjazom, de most csak nem jön a siker. Rövidke időnk fogytán, én pedig türelmetlen, s önző vagyok, ezért kérem, ő is foglalkozzon velem.

    Fordulunk. Hátamra fektet, mellém térdel, úgy hogy popijához könnyen hozzáférjek, s lágy franciába kezd. Nagyon lassan, szinte alig hozzá-hozzá érve nyelvecskéjével fokozza vágyam, majd néha már piciny szája is megérint. Közben popóját, combját simizem. Elkapja becsességem, és szájába veszi, nyalogatja, becézgeti, benn tartva nyelvével masszírozza, s elkezdi buksiját le-fel járatni. Fantasztikus ajka (körülölelve férfiasságomat) csúszkál fel, s alá. Mozizok! Egyre gyorsabban járatja finom szájacskájában az öreg harcost, s kicsit kezével is segíti, én sem vagyok rest, szeretném újra ajkaim közt érezni szépséges pillangóját, 69-be kérem, s lábát átvetve fejemen már tolja is arcomba puncusát. Popsiját leszorítva ismét lelkes rajongójává válhatok nedveitől csillogó mézescsuprának. Bitang szép, szárnyas kicsi kincsét ismételten számra veszem, s ujjaimat is bevetem. A hátsó bejáratot masszírozom, és punciján élvezkedem, szabad kezem kedvesen fut végig testén, miközben ajkát ütemesen járatja férfiasságomon, néha felenged, egy kis nyálat csorgatva, majd újra le. Alászáll, s finoman kényeztet. Borzasztóan izgató és fincsi, ahogy a kis barátommal foglalatoskodik. De már szeretném megtapasztalni, milyen is mikor magamévá tehetem ezt a kislányt és kérlelem öltöztessen be. Következő pillanatban már díszruhában feszít, áll, mint a katonatiszt becsességem.

    Kényelmesen elhelyezkedik rajtam, lábát átdobva az enyémen, egy pici igazítás és ereszkedik is bele. Lassan csusszan falloszom puncusában egyre feljebb, mígnem szemérmünk összeér, és ütemesen dobol medencénk, halkan szól a dallam, le-föl járva csitt-csatt. Csókot csenek édes ajkairól, majd nyakát, s a ciciket veszem célba. Ritmusosan mozog rajtam, becsességem hüvelye falát büszkén szántja, halk sóhajokkal adja tudtomra, ez az mi őt is lázba hozza. Letámadom kebleit, vadul csókolom, nyalogatom, kezemmel masszírozom, miközben csípője járja élvezetes táncát farkamon. Popóját két marokkal szorosan megtartom, alulról tolom, majd fordulok. Hátára fektetem, lábikóját megemelve hatolok kelyhe mélyére, és elveszni látszom szemeiben. Combját derekamhoz szorítom, s azt figyelem, ahogy pallosom csúszkál benne ki-be, nagyobb tempóra kapcsolok, bársonyos bőrét tapizom. Szép arcához hajolok és szenvedélyesen smárolom. - Istenem, ez a kislány nagyon finom! - Jöhet a doggy. Térdelve kínálja fel kerek hátsóját, tövig nyomom megtartva derekát, sebesen dugom szűk, meleg punciját, végigsiklatom ujjam hátán, s megmarkolom kicsiny vállát, így játsszuk a papást-mamást. De hamarosan kifáradok, és a további akciót lefújom.

    Időnk is letelik lassan, így gyors még letusolom magam, majd visszagondolva a sikertelenségre, fájó szívvel búcsút veszek tőle.
  • Elszámolás:

    Bár először látogattam meg, csak utólag került sor az ajándékozásra. Változás nem volt, az előre megbeszéltek szerint zajlott. Nagyon korrekt! Tisztességes leányzó. Még a vtr-es kedvezményre is felhívta figyelmem. Amit szomorúan hallottam, hogy sok MT él vele és kihasználja ezt a lehetőséget. Elborzaszt a tudat, hogy oly sok ilyen ember van! A pesti átlag alatti rózsacsokrot célozta be, amit én kicsit még felkerekítettem.
  • Összkép:

    Habár most nem sikerült a csúcsra juttatnom (ami leginkább fájt lelkemnek), és én sem voltam képes teljesíteni, nem voltam igazán csalódott. Ez a csinos leányzó enyém lehetett egy röpke órácskára, s az együttlétet nagyon is élveztem.
    Ami feltűnt, s csak később gondolkodtam el rajta, esetleg rövid látogatásom lehetett az oka, hogy nem tudott teljesen felengedni, kicsit visszafogottabb volt, vagy pedig az, hogy nagyon is meg akart felelni.
    Nati egy gyönyörű, fiatal szépség, csodás idomokkal, izgalmas külsővel megáldva. Elejétől fogva nagyon tündéri volt velem, mosolyával elcsábított, s végig azon fáradozott, hogy maximálisan kiszolgáljon, csak az én kedvemet kereste, minden kívánságomat leste.
    Köszönöm neked drága Nati, hogy nálad lehettem, hálás vagyok érte, s remélem, a következő talink még nagyszerűbb lesz! Szeretném, ha lenne!
    Puszillak Édes!
Happy Massage