• KIARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem nem volt gond most sem az időpont egyeztetéssel. Btw mindig elérhető amikor megerősíti, hogy "aznap elérhető".
  • Megközelítés:

    Parkolni környező utcákban. Bkv-n belül "mindennel is" elérhető. L. Tér/csarnok mellett.
  • Helyszín:

    Helyszín uaaz. Tökéletes összhangban a hely hangulatával. Perfekt! Kívülről lehangolónak tűnhet kicsit a társasház, de ez ne tévesszen meg. Belül igazi tökély. :)
  • Hirdető külseje:

    Továbbra is tökéletes alakja, méretes és aranyos cicijei fogadtak ezúttal is. Fekete fehérnemű, harizsnya volt rajta. Fázós a drága, így rajta is maradt ameddig csak lehetett.
  • Masszázs:

    Ezt a részt kicsit kevésbé emeltük ki most. Volt ez is. Atvezetésnek, pihenésnek kiváló. Közben jol elbeszélgettünk. Igazából mar siman el tudnánk tölteni beszelgetessel is egy ilyen alkalmat. Ezt en külön nagyon szeretem.
  • Kényeztetés:

    Erkezésem után, gyors öltözés, zuhany. Kifelé menet már egyes testrészem jelezte abbéli szandekomat, hogy gyorsan, de alaposan tisztítsam át magam. Ezem jot mosolygunk, megjegyzem le se tagadhatnám, h tetszik, amit latok. Visszatértem után ruhában vart, segítettem leoltoztetni. Mindig megdícsérem csodás alakját, tökéletes mosolyát. Ezt továbbra is megköszöni. Mit tegyünk y szerény leany :) :)
    Öltözés után kérem helyezze magát kényelembe, érezze magát otthon. :) Felülről kezdem a babusgatást. Csók továbbra sincs, nem is lesz, örök hiányérzetem marad valószínűleg, de minden mas több mint kárpótlás ezért. Természetesen megértem, elfogadom.
    Óvatosan csókolom végig. Arcát, homlokát, fülét, belenyalok a nyakába. Felsohajt, ami tovább csigáz. A karjait külön vegigsimogatom. Imadom ahogy tiszta libabőr ilyenkor. Tökéletes visszacsatolás. Melleit, lapos hasát is megízlelem. A köldökébe nyalok es a combjait simogatom. A kölcsönösség részéről nem alku tárgya, errol is beszéltünk masszázs közben. Volt, aki korabbi beszamolóra hivatkozva kérte ezt is. De ez nem "jar" cserébe vmiért. Ezt ki kell erdemelni: több alkalom, kölcsönös vonzalom es kialakult szimpátia után van esély ra. Ezt most nem nagyzolasból írom, egyszerűen erre is ígéretet tettem, hogy tisztázom ezt ebben az írásban. Mindenesetre nagyon megérte kitartanom, a legszebb pillanatok egyike, ahogy kitartasom gyümölcsöt terem. Remegő hangja, teste es kéjtől bagyadt tekintete minden erőfeszítésem abszolút arányos ellenértéke.
    Ezt követően nem cicózik, alaposan elnyeli nemesebbik tesrészem. De csak sorjában. Változatos technikával juttat a csúcsra. A srácokat sem hagyja ki. Hosszában is vegignyalja. A végén kérem h a melleire távozzanak. Gyönyörű látvány. Gyors tisztalkodas es a masszázs rész.
    A masodik kört mar paholyból figyelem vegig. Csúszka után, közben érzékien húzza az agyam, a végletekig. Miközben a hátát, fenekét simgatom, melleit gyömöszölöm (finoman) ujra kezi vezérlésű kilövésre állok. Ez alkalommal Kiara nekem háttal, ram borulva és így elvezek az égig, majd hasamra.
    Közös zuhannyal zarjuk a szeanszt. Ez mindig nagyon jó. Sok kedvesség es figyelmesség között mossa le a hátam, én pedig a csodás melleit :). Átbeszéljuk a következő hetek terveit es közben eloldalazok. Kikísér es a következő randi reményében köszönünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Teljesen átlag sztem, atlag feletti precízitásért es kedvessegert. A megbeszéltek szerint, nem változott.
  • Összkép:

    Nekem ket istennőm van itt. Kiara az egyik. Nehéz megtalálni a tökéletes jelzőt. Marad Jázmin, az ezeregyejszakából :)
    Profizmussal összekötött kedvesseg, báj es intelligencia, ha objektív akarok lenni, e négy az osszebenyomas. :)
Happy Massage