• Dorka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gondoltam, kipróbálom a VTR egyeztetést egy olyan lánnyal, akit régóta figyelek. Ráírtam, és kb fél óra múlva jött válasz, még aznapra (Az eredetileg általam javasolthoz másfél órával későbbre) A VTR-en megkaptam az utca és házszámot. Ezen, és a másik oldalon is hirdet.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a ház előtt busz, és villamos is megáll, és parkolási lehetőség is akad bőséggel. Nekem egyébként általában távoli, eléggé ritkán járok erre, csak jó okkal.
  • Helyszín:

    Panel, melyet egy társával erre a célra bérelnek. tiszta, rendezett. Ugyanez igaz a fürdőre is. Tusfürdő, és szájvíz is többféle volt. A szobában kellemes félhomály uralkodott.
  • Hirdető külseje:

    Az ajtót kinyitva az ajtó mögött állt, fehérneműben. Kézfogással, decensen bemutatkozott. De aztán már nem voltunk távolságtartóak.
    A képek tökéletesen visszaadják Csenge tökéletes alakját. Nyúlánk, fiatal lány, szép barna bőrrel, hosszú fekete hajjal. Műszempilla, piercing, és tetoválások. Nagyon szépek a cicik, azokkal nem tudtam betelni. :)
    Arca is helyes.
    Jó házigazdaként itallal kínált, és végig tisztelettudó volt, illetve kereste a kedvem.
  • Action:

    Visszaértem a fürdőből, kért még 1 percet, majd érkezett.
    Az ágyra heveredtem, ott vártam.
    Bejött, és levette előbb a melltartót, majd a bugyit, és mellém feküdt.
    Nem is bírtam magam visszatartani, azonnal átöleltem, és rácuppantam gyönyörű melleire, majd egy apró csókot leheltem a szájára is.
    Kérdezte, van-e valami külömös kiívánságom, mire elmondtam, hogy amik az adatlapon vannak, azok tökéletesen megfelelők nekem. Visszakérdeztem, neki van-e kívánsága, de mondta, hogy ez az óra az én kívánságaimról fog szólni.
    Ennek megfelelően le is hajolt. Kérdezte, hogy gumival, vagy-anélkül szeretném-e a franciát. Utóbbit választottam.
    A francia finom volt, mélyen bevett, és a nyelvét, torkát is használta.
    Én markolásztam melleit, és a fenekét, majd kértem, hogy én is had férjek hozzá a számmal. Így folytattuk. Néha össze-össze rándult, ahogy én is.
    Néhány perccel később kértem, húzzunk óvszert, és nyeregbe pattant.
    Kezdetben ő diktálta a ritmust, majd én. Itt egy kis malőr volt, a gumi majdnem lejött, és ezért egy új gumival folytattuk. Így is ért véget az első menet.
    Kis szünet, kérte, hogy szóljak, ha kérek még inni, és kérésemre egy kis masszázzsal kedveskedett.
    MAjd kezdeményezte a második kört, amire természetesen igent mondtam.
    Szájával izgalomba hozott, és gumit húztunk.
    Hátulról kezdtem, nagyon szép alakja van, ez itt is látható. Néhány perc múlva misszibe fordultunk. Ő a hátára feküdt, és felhúzta és széttárta a lábait, én pedig behatoltam. Előbb így, majd kinyújtottam a lábait, és úgy, végül teljesen ráfeküdve is csináltam a dolgom. Eléggé én irányítottam, de tökéletesen partner volt benne. Utóbbi közben lábaival is átfogott, és úgy húzott magába, miközben nyakát, és száját csókolgattam. Ez volt számomra a randi legbensőségesebb pillanata, nagyon finom volt.
    DE utána megint kértem változtatást, újra hátulról akartam őt. Itt már semmi finomkodás nem volt, hajtottam rendesen, és ő is tolta a fenekét hátra. Alaposan megizzadtam, és a hangokből, és abból, ahogy kapaszkodott (meg amit a végén mondott), azt gondolom, ő is nagyon élvezte. (sajnos a gumi mindig le akart csúszni, ezért mindketten félig arra is figyeltünk)
    Mivel nem így akartam befejezni, kértem, hogy a szájával végezzen ki. Úgy is éreztem, hogy menni fog, de végül minden erőfeszítése ellenére sajnos nem sikerült. Nem rajta múlott.
    A végén még kaptam egy laza masszázst, és távoztam.
    Távozás előtt még pár szóban beszéltünk a történtekről, én dícsértem, és ő is megdícsért engem, ami jólesett.
    Finom csókokkal köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Minden úgy volt, ahogy az adatlapján szerepel, és minden a várakozásaim szerint történt, teljesen korrekt. A végén kérdeztem rá, egy extrája van, a kamerázás, arc nélkül.
  • Összkép:

    Az egy órát pont kitöltöttük, ennek ellenére egy pillanatig sem éreztem, hogy sürgetne.
    Végig kereste a kedvemet, és teljesen partner volt. Jól éreztem magam, és elégedett vagyok. Amire vágytam, megkaptam, amennyire rajta múlt, megtett mindent.
Happy Massage