• Nita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nita reagálása

    Kedves marty! Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív élménnyel távoztál tőlem. Nagyon élveztem én is minden pillanatát a randinknak :) szívesen látlak máskor is :* szép napot Drágám :*

  • Egyeztetés:

    Könnyen és gyorsan sikerült. VTR-en egyeztettünk, pár órán belül aznap visszajelzett. Másnap telefonon beszéltünk, pár részlet kérdésről.
  • Megközelítés:

    Westend és a Lehel téri piac szomszédságában, könnyen megtalálható kéjlak. Parkolás hét közben nem lehet egyszerű. Mivel nem lakótelep, a ház számozás egyértelmű.
  • Helyszín:

    A lakás átlagos, tiszta. A francia ágy hatalmas, kicsit süppedős típus. Az ágy végében lévő tükör rásegít a vizuális élményekre. A fürdő tiszta, mindennel felszerelt (számos tusfürdő, szájvíz). A fürdőszoba a hálóból nyílik. Sokadik emelet, lift igény szerint használható.
  • Hirdető külseje:

    A képeken azt mondanám "negatív retust" használtak. Élőben sokkal természetesebb, és szerencsére sokat mosolyog. A mellek apró-közepesek peckesen állnak, a popsi gyönyörűen gömbölyödik és feszes. Néhány tetoválás díszíti a testét, de ízléses. Az arca kifejezetten barátságos-kedves, ajkait szilikon feltöltést kaptak. Az összhatás: erotikus.
  • Action:

    Rövid beszélgetést követően, lezuhanyoztam. Kértem hogy a fehérneműt (bordó volt) ne vegye le, mert szívesen segítek benne. Tisztálkodás után mohó csókok közepette lehámoztam a sok-kapcsos melltartóját. Megszeretgettem a melleit is, majd egy kecses mozdulattal megszabadult bugyijától. Kicsit simogatta magát és ujjazta, amit részben felvettem a telefonommal. Utána lábai közé fészkeltem magam és alaposan elláttam a baját. Jó volt neki, így én is jóra számítottam. Felvettem a lusta pózt, telefon a kezembe, video indít, Ő pedig egy néha mély torokkal felturbózott franciát mutatott be rajtam. Többször a szemembe nézett és kéjes hangokat hallatott. Gyorsan célba ért nálam, és ajkai fogságában élveztem el. Törölgetés után megmasszírozott, majd újult erőre kaptam és ismét franciával kápráztatott el. Franciája egyedi: beveszi kétharmad - teljesen (az átlagos méretet) és közben fürgén köröz a nyelvével. Kezeit teljes mértékben mellőzi, néha kiengedi ajkai finom szorításából, megnyalogatja a makkot is, majd újra ráveti magát. Gumit húztunk és missziben kezdtünk, közben apró csókokat loptam. Veszítettem a harcosom keménységéből ezért kis franciával rásegített és jött a kutyus póz. Az a fenék leírhatatlanul kerek és gyönyörű - az ágy végébe álltam, és így nem "zavart" a süppedős ágy. Miután vizuálisan kiélvezkedtem magam befejező francia következett, ismét szájba élvezéssel. Közben szinte folyamatosan kereste a tekintetemet. Kis beszélgetést és zuhanyzást követően búcsúztam.
  • Elszámolás:

    A bővebb info tartalmazza a naprakész információkat. Picivel a jelenlegi pasti átlag feletti. Az extrák tárháza széles. Én két extrát választottam, amit maradéktalanul megkaptam. Mivel minden apró kívánságomat teljesítette, abszolút korrektnek tartom a virágok számát.
  • Összkép:

    Kellemesen éreztem magam,mert maximálisan vendég centrikus. Semmilyen hiányérzet nem maradt bennem. Én nem vagyok popsi fun, de aki az, a kerek popsija miatt feltétlen látogassa meg. Persze aki nyitott a franciás huncutságokra, annak is ajánlom.Kellemes szombat délutáni légyott volt, köszönöm Nita!
Happy Massage