• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kittana az itteni első lépéseimtől, tehát már több mint 3 éve van a kedvenceim között. Mégis, eddig egyszer sem jutottam el hozzá. Amennyire én emlékszem, régebben a korhatára volt 55, én meg afeletti, illetve a lehetőségek száma számomra túlságosan is korlátozott - de azért folyamatosan megnéztem minden új fotóját, követtem minden új beszámolóját. Most jött el az a pillanat, amikor úgy éreztem, már nem várhatok tovább, és most a felső korhatára is 60 lett - ebbe már beletartozom. Így adódott, hogy tegnap, amikor a hirdetése megint megjelent a konkurens oldalon is (itt mindvégig fenn volt), felvettem a telefont és felhívtam őt. Azonnal felvette. Tartalmas, célratörő, rövid barátságos hangú beszélgetésben fixáltuk le a másnap reggeli másfél órás látogatásomat. Ment, mint a karikacsapás. Még a szokásos reggeli SMS formájú megerősítést sem kérte. Bízott bennem, hogy nem ültetem fel.
  • Megközelítés:

    Igen könnyű odajutni kocsival is, meg BKV-val is. Parkolni sem nehéz - persze fizetős: az a hírhedt zuglói veszteséges parkolórendszer működik ott. Az más kérdés, hogy épp akkor elromlott a kocsim központi zára, és emiatt késtem a randira 5 percet, de hát ez nem közérdekű infó. Azért nem lopták el a bezáratlan autómat sem a látogatásom ideje alatt.
  • Helyszín:

    Egy régebben épült ház egyik lakásáról beszélünk. Az egyik szobában voltak elzárva a cicusok, a kutyusok meg lenn Kittana kocsijának a csomagtartójában várakoztak ezalatt - de Kittana szerint kellemes helyzetben. Én meg használhattam a másik szobát és persze a fürdőszobát. Az események központja ez a jó nagy szoba, masszázsággyal - amit szerencsére nem használtunk - meg tatamival, amit szerencsémre igenis használtunk. Nem egy luxuskecó ez, de a célnak tökéletesen megfelelő és kifogástalan tisztaságú. Diszkrét, tiszta, szervezett. Szóval lényegében csillagos ötös.
  • Hirdető külseje:

    Már mondtam, hogy annak ellenére látogattam meg Kittanát, hogy a számomra szinte legfontosabb elemek, amelyek a választásaimat erősen befolyásolják: a csók, a NFVSZ és az ujjazás, itt nincsenek az étlapon. Ezt azért említem, mert nyilván nagyon tetszett nekem ez a lány a fotókon, ha ennek ellenére elmentem. Nos, ehhez a felfokozott várakozásomhoz képest is Kittana egy kiemelkedően szép lány. Gyönyörű. Túlságosan szegényes is a szókincsem, hogy Kittana gyönyörűségét leírjam. Van az itteni hirdetésében jelenleg 38 fotója: számomra egyik szebb mint a másik. Mindegyik önmagában is elegendő lenne, hogy megkívánjam Őt. Mellesleg a konkurens oldalon még található 1-2 további fotója is, amely szintén csodás. Ezek mindegyike megmutatja a valóságot, de nem javítja azt fel, nem rejt el 1-1 részletet. Mert egyszerűen nincs olyan, ami itt elrejtendő, vagy retusálandó lenne.

    Ehhez a rengeteg csodás fotóhoz képest egy pontosan ugyanolyan szép lányt találtam a helyszínen. Az ember szinte szó nélkül marad, legalábbis én nehezem találtam meg az első szavakat. A hosszú illatos hajzuhatag alól igéző barna szemek tekintettek rám. Tudja magáról, hogy csodaszép, és ezt a szépséget nyugodtan, afféle királynői stílusban, de semmiképpen nem fennhéjázó módon viseli is. Gyönyörű az arca és jóindulatú, bájos volt a mosolya. Kedves, erotikus a hangja és kellemes beszélgetőpartner is. Aránylag kisebb mellek hegyes cicikkel. Karcsú derék, nagyon szép popsi és számomra álomszép lábak. Szép barna, finom illatú és selymes bőr.

    Valaki egy régebbi beszámolójában írta, hogy Kittana talán a város legszebb nője. Persze tudom: ízlések és pofonok különböznek, és biztosan nem mindenki gondolná ezt pont így, de van ennek a mondásnak komoly alapja.
    Vessetek rám követ, de nem tudom, miben fogadott. Én elképedve a lányt néztem, nem a ruhát. És szerencsére az idő nagy részében anyaszült meztelen volt. Talán én vettem le róla a melltartót és a bugyit, de még ebben sem vagyok biztos. Pedig nem kamu a beszámolóm :-)
  • Masszázs:

    A másfél órás ottlétem középső szakaszában kaptam tőle egy kellemes és profi masszázst. Én is őt megmasszíroztam, én persze amatőr színvonalon. Állítása szerint jól esett neki. Nekem is kellemes volt az ő masszírozása, de nem vagyok releváns a technikát és a módszert ecsetelni: nem is figyeltem oda. Érdekes beszélgetés folyt közben: hát én arra és a csodás testére koncentráltam, minden mást kikapcsoltam. Azt sem tudnám biztosan megmondani, meddig tartott ez a blokk, de talán 20 perc lehetett. Olajjal történt.
  • Kényeztetés:

    Ez a blokk viszont érdekes lesz. Ha én egyáltalán szimpatikussá, kellemes partnerré válok egy hölgy számára, akkor az azért történhet meg, mert megpróbálok nemcsak kapni, hanem adni is. Hát itt az volt szerintem a baj, hogy Kittana nem akart tőlem kapni. Épp elmúltak a piros napjai, ezért a csiklója túl érzékeny volt. A punci nyílásának és környékének enyhe kényeztetését ugyan engedélyezte, de nem úgy tűnt, hogy bármilyen módon kedves lenne neki a nyalakodásom. Ráadásul a hihetetlen szépsége úgy hatott rám, hogy izzadtam. Nos amikor egy-egy izzadtságcsepp Kittana testére csöppent az őt nagyon erősen zavarta. Emiatt a dolog nagyon egyoldalúra sikeredett: nekem nagyon jó lett volna, de zavart, hogy Kittanának meg nem volt jó. Nem is tartott sokáig: Kittana mondta, hogy most ő következik.

    A lány profizmusa, kedvessége és szépsége persze elérték a hatásukat. Nagyon jól kényeztetett szájjal, kézzel, időnként a cicikkel. Kétszer is elélveztem. Amikor a szájában voltam, az bizony tövig volt időnként. Erősen kellett koncentrálnom, hogy nehogy a szájában végezzenek az utódok, mert az itt nem engedélyezett. Szóval röviden: nekem nagyon jó volt, de Kittanának meg - úgy láttam - nem volt jó. Persze jöttek a hangeffektusok, a dorombolás, sóhajtozás, minden ami ilyenkor kell, mert nem kezdő ő, és tudja, mi kell nekünk férfiaknak. De azt lefogadnám, hogy ez megjátszott volt. És nekem tényleg használt is. A kölcsönséégen kívül mindenre objektíven mérve csillagos ötöst lehet és kell adni. Fantasztikus a lány.
  • Elszámolás:

    Minden teljesen korrekt volt. A virágszálakat egy apró ajándék átadása mellett tettem oda talán egy kisasztalra. Az öltözködésemig ott is maradt. És ott a végén láttam egy profi dolgot: Kittana az öltözködésem ideje alatt belenézett a borítékba azzal a - nyilvánvalóan kamu, de kedves - kísérő szöveggel, hogy kell-e valamit visszaadnia. A felfelé kerekítés miatt csak eggyel volt ott több a rózsaszál az elvártnál, így mondtam, hogy természetesen nem kell. Aranyos, kedves, tapintatos, mégis talpraesett.
  • Összkép:

    Egy álomszép nő igen profin kényeztetett engem. Megsimogathattam, megölelgethettem mindenét. Szájrapuszit is kaptam, meg kedvességet, őszinte baráti ölelést. Ha nem lennék itt gyakran, hanem élném a szürke polgári életemet, akkor ez egy életre szóló felejthetetlen élmény lenne számomra. Voltaképpen így is az. Csakhogy az itteni szolgáltatók (a szexpartnerek és erotikus masszázslányok egyaránt) olyan sokat nyújtanak nekem, hogy ebben a konkurenciában erősen vívódom a "Jó" és a "Nagyon jó" besorolás között. Szóval egyrészt a lehetőségek korlátozottsága, másrészt az, hogy ezt csak én élveztem lecsökkentik az élményemet. Pedig Kittana fantasztikus.

    Életem mottója, hogy "ha csak nekem jó, akkor az úgy nekem nem jó". Pedig itt csak nekem volt jó. Felkészültem azokra a kommentekre, hogy más lányoknál is így van ez, csupán a többi lány jól színészkedik. Nos, lehetséges, de nekem a többségüknél nem úgy tűnt/tűnik.

    Viszont mindenképpen ajánlom Kittanát. Emlékeimben is örökké megmarad ő, mint egy rendes és csodaszép lány, akit megismerhettem. Valójában tehát számomra ő felejthetetlen.

    Kittana: köszönöm szépen, amit kaptam Tőled. Kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön.
Happy Massage