• Felícia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány nappal ezelőtt telefonon beszéltünk, könnyű volt elérni.
  • Megközelítés:

    BKV járat a közelben tesz le, kis jótékony gyaloglás után megérkeztem. Ahogy láttam, parkoló van. GPS odavisz biztosan, amiatt nem kell aggódni :)
  • Helyszín:

    Helyszín régebbi bérház, a lakás viszont csúcs szuper belülről. Nagyon modern, kényelmes és a maszoba is kitűnő. Mécsesek, halk zene a hangulatért, fürdőszoba is nagyon modern.
  • Hirdető külseje:

    Felícia egy gyönyörű nő! Minden tökéletes rajta, a teste rendkívül szexi, kívánatos minden tekintetben! A képeinek megfelelő szexbomba alkat! A szemei annyira igézőek, annyira megbabonáztak, hogy a testét csak később tudtam igazából felfedezni. Mellei egyenesen ideálisak, alkalmasak a gömbérzék fejlesztésére, csakúgy mint a popsija. Kezei, ujjai finomak, lábikója is imádnivaló. Képei nagyjából bemutatják Őt, de személyesen sokkkal, de sokkal szebb!
  • Masszázs:

    Először voltam Nála, ismerkedtünk kicsit, aztán mivel már rajtam nem volt semmi sem, rá is ez a sors várt. Egyrészes kis ruhácska lekerült Istennőm testéről, aztán az a kis ruhadarab, a popójáról. Is. Mivel szóba került az elején, hogy szereti ha őt is masszírozzák. Hasra fektettem, és beszélgetés közben jól átgyúrtam hátát, popsit-combokat, vállait, aztán fordulást javasoltam. Ebben a helyzetben is végig simogattam gyönyörű testét, és bizony már érlelődött bennem egy kis kényeztetés utáni vágy ... Váltottunk, majd Ő vett kezelésbe: Derekam-hátam sajgott kissé már néhány hete, így hathatós masszírozásba kezdett, végül ez a testrészem mintha rendbe jött volna. Mindent meleg olajjal csinál, finoman rákeni a bőrre és hol lágyabban, hol keményebben dolgozott rajtam. Félig meddig már kifacsarva feküdtem, mert mindenképpen látni szerettem volna az arcát, szemeit. De gyorsan visszafeküdtem a hátamra, mert kezdte beolajozni azokat a csodás cicijeit, és rámfeküdve egy valódi vérpezsdítő cicimasszázsba kezdett! Amikor elfáradt kissé, akkor rámfeküdt (legnagyobb örömömre) és heves csókcsatában folytattuk ezt a massage-t. Végül, a természet hívó szava már a kényeztetést követelte....
  • Kényeztetés:

    Mondtam neki, hogy szeretném ha én kezdeném a kényeztetést, az ő főszereplésével. Mosolyogva beleegyezett, majd finom puszikkal elhalmozva fülecskéitől a lábikókig, eljutottam a kívánatos puncikájához. Itt beleadtam minden tudásom, hogy kielégüljön, s ez néhány perc múlva be is következett! Én is majd eldurrantam, amikor még a lábai között láttam az orgazmusát! Aztán pihentünk kicsit, de nem hagytam békén akkor sem, heves csókcsatába kezdtünk. Folyamatosan simogatva, puszilgatva egymást, a mennyek kapujában éreztem magam! Amikor rámkerült a sor, kézzel csinálta, olyan lingam-masszázs félét. Persze nekem sem kellett már több, hiszen már szinte forrtak bennem a hormonok! Szépen letörölgetett, aztán elvonultunk fürdeni kettesben.
  • Elszámolás:

    Borítékban hagytam a kisasztalon még a belépésemkor.
  • Összkép:

    Abszolút jól éreztem magam vele, szinte elrepült az idő! Nagyon régóta volt ilyen randiban részem, úgy érzem: újjászülettem általa. Örülök, hogy megismertem Őt és szeretnék még nagyon sokat írni Róla! Felícia egy álomnő!
Happy Massage