• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drágaságom!:)

    Újfent köszönöm Neked ezt az eufóriával körbelengett; forró élményekben
    bővelkedő találkát!:*
    Szerencsére a való élmények visszaigazolnak Minket; nem hiába
    keressük egymás társaságát-néhanap:P
    Nagy örömömre szolgál ha újfent megrészegíthetem kicsit
    a napodat/kedélyállapotodat:-*
    Ez a frenetikus randi nem jött volna közbenjárásoddal létre;
    így méltán kijár Részedre is a köszönet:)
    Nagyon örülök neki hogy ismét inspirálhattalak a serény
    klaviatúra használatára;amit ez úton
    is köszönök!:)

    Várlak vissza "gyakorolni" , mert szeretem a társas/játékot:P

    Valéria:*

  • Egyeztetés:

    Pár nappal előtte írtam rá időpontot is kérve, és hamarosan választ is kaptam : örömmel vár . Már eléggé ismerjük egymást.
    Talán első eset,hogy a telefon kimaradt ! Ennek ellenére az adott napon küldtem egy megerősítő smst- t .Erre is megerősítő igent kaptam.
  • Megközelítés:

    Jó helyen "rendel",közel a város szívéhez, parkolás könnyű ám fizetős. Tömeg közlekedés: Metró 3 (most pótló buszok). Cím pontos,pontos időben a telefonomra jön a kapukód is. Mivel a liftet "ellopták",felszaladtam,mit nekem egy ilyen Nőért.... Mikor a sötét folyosó végén kinyillik az ajtó !
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb, értelemszerű ,hogy a lakás is az. Hatalmas egy légtérű amerikai konyhás,világos csendes szoba .A fürdő patyolat, kád zuhany függönnyel,száraz kis kilépők sora, tusfürdők sokasága,és az elmaradhatatlan szájöblítő is megtalálható . Törölköző (ami finom illatú és nagy) a kézbe és könnyen állítható hideg-meleg víz.
    A szobában szinte elvész a hatalmas franciaágy, praktikus kis díszpárnákkal, egy asztal minden szükséges vendégváró üdítővel ásványvízzel ,édességekkel megrakva.
    Szék a ruhának, érdekes nem hiányolom a tükröt,zenét sem vele,sőt szerencsémre a nap is kisütött,és csodás látványban volt részem : minden zeg-zugába bevilágított.......
  • Hirdető külseje:

    Valéria egy kicsiny ,ám arányos Hölgy, mosolygós,halk szavú ,diszkrét bájjal, képei ezt előre vetítik. Csinos,olyan" felkapom és elszaladok vele" érzetem támad mikor belépek hozzá ! Finom illatú mindene, az ölelése és szájra puszija már belépéskor csábító. Mindig másként fogad ,most valami fekete egybe fürdő dresszben (?) talán, a meztelenség is jól áll neki,de mindig kitalál valami vérpezsdítő újdonságot, ami jó hatással van a vérkeringésemre is ! Jelen esetben ,azok a félgömbök amik ki-kicsusszantak minden lépésnél előttem . Ebben is profi.
  • Action:

    Régen írtam róla.....talán csak egyszer ? Nem is tudom. De most a sokadik találkánk után úgy érzem ismét kikívánkozik belőlem egy nyílt köszönet irányába !
    Megbízható,kedvemet kereső,allűröktől mentes Hölgy nagy -nagy szerencsémre a partnerem, így jóról könnyű jót írni...Mindenek előtt : szereti is élvezi is azt amit művel,főleg ha van kivel.
    Döntően a francia tudása miatt *ragadtam* meg nála, abban messze az első nálam ! Egy finom és hosszadalmas kölcsönös nyalakodás a felvezetője általában az óráknak.
    Most ez döntően egy szóban 9/6 formulában zajlott. Kedvencem lett ez a felállás(fekvés) ,így elképzelhető(aki olvassa annak csak az ! ) micsoda látvány nyílik meg előttem,
    jelen esetben tűző napsütésben !!! Kinyílott vörös rózsa szemléltetné talán a punciját,miközben részemről pillanatra sem maradt szárazon . Nehéz két felé figyelni, de esetünkben ez még rátett egy "lapáttal"... Kényeztettem és ő kényeztetett ,nyögések sora,értelmes hang nem hangzott el,ám a testbeszéd mindent pótolt. Felejthetetlen érzések fogtak el,és csak tippelni tudtam,most akkor mivel mit is csinál ott lenn ? Falloszom,zacskóm,golyóim,mind -mind olyan kézi,többségében szájkezelést kaptak, hogy magam is meglepődtem,hogy ilyen sokáig bírom.Mindezt többszőri mély torkozással vegyítve ! Kereste a módot,hogy sikerüljön neki,és én ennek csak örülni tudtam,főleg a dicsérő szavainak , ami a kényeztetett testrészemet illette ! Érzésem szerint mire a tényleges szeretkezésre került a sor,Ő már többször is *boldog* volt ! A vége felé nem maradt más hátra mint az én "boldogulásom",amit egyedi érzetekkel abszolváltam.... Gumizás után csak úgy belecsusszant,és lovagló tudományát is éreztette velem. Lassan ,poroszkálva,majd ügetve, a vágtát mellőzve szeretkeztünk, ekkor kérésemre átfordultunk "pályaelhagyás " nélkül misszibe ! Remek érzés mikor oly mélyen vagy egy finom nőben,lába a nyakadban, ő nyög,te nyögsz,és még mindig,és még mindig... Ekkor valami nagy mélységből jött elő a"kataklizma", ismeretlen de nagyon jó érzés,és bevégeztem !
    Hagyott picit lenyugodni, kis tisztálkodás,pár mondat,és rá nézvén az órára,elszaladt . Pont egy rövid tusra maradt pár percem ,öltözködés,és majdnem....megint elfelejtettem !
  • Elszámolás:

    Korrekt,annyi amit a bővebb infó is tartalmaz, extra nélkül is extra élvezet vele lenni.Oly annyira,hogy bizony az ajándék a végén került elő,kis édességgel egyetemben !
  • Összkép:

    Mint már említettem,itt is megerősítem,köszönöm a kedvességet ,az odaadást,az érzékiséget, a felejthetetlen találkák sorát ! Megérett már ,hogy ezt is megörökítsem...
Happy Massage