• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt. Telefonon ment. Paál csörgés után felvette, mindenre kiterjedő információt kaptam.
  • Megközelítés:

    A közelről mentem nekem egyszerű volt. BKV oda visz utánna kis séta. A parkolással lehetnek kisebb gondok de nem vészes.
  • Helyszín:

    Biztos, hogy voltam már az objektumban egy másik lánynál. Több Szomália jól kialakított ingatlan . Vannak többen is benne de diszkrét nem találkoztam senkivel. Erre Alexa is ügyelt . A fürdő egyszerű a célnak megfelel friss meleg törcsit kaptam ill a tisztálkodó szerekböl is kielégítő a választék.
  • Hirdető külseje:

    Az ajtó kinyílt , bementem. A képeknek megfelelő, ő az. Kicsike lány egy gyönyörűen gömbölyödő popsival kicsi de nagyon formás keblek , sehol súly felesleg . Biztos , hogy nem régen volt egy másik néven itt az oldalon hirdetése olyan képeken ahol nem volt ennyire kisminkelve . Ott igazán meg lehetett csodálni természetes szépségét. Fekete tanga és melltartó volt rajta ami jól állt de nélküle még jobban állt volna.
  • Masszázs:

    Érezhető , hogy tanulta. De legalább is sokkal tudatosabb mozdulatokat véltem felfedezni mint egyes hölgyeknél akik csak max simogatnak. A talpnál ill a vádliknál kezdte. Kifejezetten jól esett.Haladt felfelé a combokon, én közben azon gondolkodtam, hogy van ennyi erő ezekben a csöpp kezekben. Masszázsa közepesen erős nem a lágy simogató fajta . Feneket , belső combokat sem hagyja ki a férfi részek tudatos érintésével. A háton is testméreteit meghazudtoló erővel és intenzitással végigmegy. Szakszerűnek mondanám( ebben a kategóriában)
  • Kényeztetés:

    Innmár a hátamon feküdtem. Itt már a masszázsnak nem volt szerepe. Ágyéktáji és hasi cirogatással hangoltunk először . Itt úgy helyezkedett , hogy elértem a kezemmel a popsiját és a ciciket. A fenekét csodálatos megérinteni a szemtelen fiatalság jön át rajta. Finoman belemarkoltam, simogattam nagyon jó érzés. És mindig minden visszaugrik a helyére!!:) Közben ő már a célterületet vette célba . Itt sajnos inkább a kéz játszik az ajkak csak egy- két helyen illetik csókkal a lényeget . Kezét jól használja nem siet, nem akar kivégezni. Kellő időben lassít visszafojtva a csorduló energiát . Közben a már említett szájjal való rásegités+ a zacsi nyelvel való izgatása. Ez nagyon finom. Szájba elvezés nincs legalább is nem került szóba. Így a kitartó és igen kellemes mozdulatok közt, a popsit markolászva a pici kezei közt egy jókorát élveztem.
  • Elszámolás:

    Extrák szerintem nincsenek. Én nem kérdeztem és ő sem említette lehetőségként. Az elszámolás utólag , korrekt, kevesebb mint máshol szokott lenni.
  • Összkép:

    Alexa szemtelenül fiatal igen vonzó lány . Rakás egy kissé nehezebben oldódik dehát először találkoztunk és én életkorban , sulyban is több mint a duplája vagyok és még több mint 190cm magasság is társul hozzá. Érthető ha egy kicsit Talán egy kicsit megszeppent volt. Van benne potencia, ajánlom a fiatal kislányos idomok kedvelőinek akiknek fontos a masszázs is. Az erotikus rész fincsi, de idővel talán még jobb lesz.
Happy Massage