• BLANKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszas keresgélés, és a beszámolók elolvasása után döntöttem Blanka mellett. Dél körül hívtam , pár csöngetés után ő vette fel a telefont. Egy picit kimérten szólt bele, majd miután az általam kért időpont szabad volt, és mondtam hogy "Szuper" egy mosolyt hallottam a telefon túloldalán.
  • Megközelítés:

    Óbuda, szerintem könnyen elérhető része (őszi gyümölcs utca), nem messze a katonai amfiteátrumtól. Parkolás fizetős, helyet keresni kell, érdemes lehet picit korábban érkezni. BKV is több lehetőséget kínál.
  • Helyszín:

    A lakás megközelítés furi, mivel a házba egy garázsajtón keresztül kell bemenni, de onnan egyenest föl a lépcsőn az elsőre, ahol már nyitott ajtónál várt Blanka. A lakás nagyon rendben van, tiszta, fürdő, előszoba, tetthely. Nagy fehér kanapé, masszázságy..
  • Hirdető külseje:

    Hát a lépcső felénél, már megpillantottam Őt, és rögtön tudtam jó helyen vagyok. Hatalmas mosollyal várt. Szerintem nagyon más mint a képeken, sokkal jobban néz ki a való életben. Mondtam is Neki, mire kissé magyarázkodva mondta, hogy már két évesek a képek, más a haja, és ki volt sminkelve, amit nem igazán kedvel, saját bevallása szerint soha nem sminkeli magát, megjegyzem, nincs is rá szüksége. A magasságával nekem nem volt problémám, nagyjából egy magasak vagyunk.
  • Masszázs:

    Mivel telefonon nem egyeztettünk mennyit szeretnék maradni, ott derült ki, hogy csak egy órát tudok maradni, mivel jön még utánam egy emberke. Mondtam sebaj, ezen nem múlik. Hozzá kell tennem, hogy utána már bántam, hogy nem beszéltem meg a hosszabb programot előre. A masszázspadon lévő törölköző felajánlásával, tudatosította, hogy mehetek tusolni, így el is illantam, előtte még megkérdezte, kérek-e vizet, és milyet, majd kikísért, és mondta ,hogy várni fog. Mikor kiléptem a fürdőből ott állt egy szál, minimálisra tervezett, piros tangában kezében tálca amin a kért víz egy pohárban. Egy pillanatra el is állt a szavam.
    Fölfektetett a masszázságyra, lábam alá tett egy hosszú párnát, hogy megemelje a lábszáram, betakarta a hátam, majd elkezdődött a masszázs.
    Hát ez valóban masszázs, nagyon érti a dolgát, és a kevés beszélgetésünkből azt szűrtem le, hogy szereti is csinálni. A vádlim másnap reggel is éreztem. Lábak után, ülőgumók derék hát. Mindenhol érezhetően kidolgozta a csomókat, rendesen, a termetéhez képest nagyon erős kezeivel. Szuper volt. Jött a fordulhatsz, de nem volt vége, jött a láb majd a karok, ujjak masszírozása is. meg is jegyezte, hogy igen erős az alkarom. Megbeszéltük miért, egy kis átgondolás után elfogadta az érvelésem.
  • Kényeztetés:

    A masszázs befejezése után, bocsánatot kért és magamra hagyott egy kicsit, mert masszázs után mindig megmossa a kezét. Visszatérés után megemelte a pad háttámláját, majd leült a combom mellé a padra, és mosolyogva, egy kissé szégyenlősen megsimított. Beszélgettünk, miközben pici érintésekkel kezdett feltámasztani őkelmét. Majd kisvártatva megkérdezte, hogy hogyan szeretném, a "jóságot". A szájára szavaztam, így feltérdelt lábaim közé a padra. Nagyon lassan, érzékien folyamatos mosolygás közben bekapta a makkom, majd mondta, hogy a masszázst jobban csinálja. Majd egyre jobban becsusszant a szájába, és egyre gyorsult is a tempó. Még most is mosolygott, és nevetett, olyan volt mint ha zavarban lenne, pedig én voltam. Nagyon finom érzéki az ajka, nyelve, szívó hatás is van rendesen. Kisvártatva, kértem egy pici szünetet, mire Ő, "Lazulj, és élvezd!'. Oké, feladtam, és a szájába landoltattam mindent ami bennem leledzett, nagyon jó volt nem hagyta azonnal abba, hanem kiszívott belőlem szó szerint mindent, és maradék nélkül el is tüntette. Kiszaladt, mondta pihizzek nyugodtan, majd elmentem újból tusolni.
  • Elszámolás:

    Tusolás után, felöltözvén, kérdeztem mennyivel tartozom, amit a masszázságyon el is helyeztem, majd cipő felvét, és nagyon megköszönve lesétáltam a garázsba, és ki a z utcára. Sajnos mivel csak egy órára volt lehetőségem, a másfél órás programról nem tudok beszámolni, de legközelebb megteszem, mert lesz olyan programom Vele.
  • Összkép:

    Blanka, elsőre egy kimért, tartózkodó Nőnek tűnhet, de érezni lehet, hogy igen is van benne huncutság, és vagányság. Saját bevallása szerint egy "naturista" nő, abban a tekintetben, hogy nem sminkel. Ja, abban is, meg masszázs közben is az. Nekem nagyon bejött a vékony, formás alakja, és a stílusa is. Tuti visszatérő leszek hosszabb programra, és nem csak a kimaradt "felvezetés" miatt, hanem a hosszabb alaposabb masszázsa miatt. A le / felvezetés csak bónusz.
Happy Massage